lauantai 12. maaliskuuta 2011
Laskiaispullia mäenlaskijoille.
Hirveä kiirus päällä, mutta kerran on tullut pullia lapsille luvattua, niin onhan niitä leivottava. Perinteisien pullien väliin lensi värjättyä kermavaahtoa ja hilloa ja miehelle omat pullat mantelimassalla. Herkut hävisivät parempiin suihin uskomattoman nopeasti.
Ruuanlisukkeeksi paistelin omaa superherkkuani Basilika- hunajaporkkanoita.
500g suikaloituja porkkanoita
2rkl hunajaa
2- 3rkl öljyä paistamiseen
tuoretta basilikaa silputtuna
ripaus kurkumaa
ripaus suolaa
Paistellaan porkkanat pannulla sopivan pehmeiksi, lisätään basilikat ja mausteet. Sopii lämpinänä lihan tai kanan lisukkeeksi ja kylmänä tsatsikin kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti