lauantai 12. maaliskuuta 2011

Laskiaispullia mäenlaskijoille.


Hirveä kiirus päällä, mutta kerran on tullut pullia lapsille luvattua, niin onhan niitä leivottava. Perinteisien pullien väliin lensi värjättyä kermavaahtoa ja hilloa ja miehelle omat pullat mantelimassalla. Herkut hävisivät parempiin suihin uskomattoman nopeasti.

Ruuanlisukkeeksi paistelin omaa superherkkuani Basilika- hunajaporkkanoita.


                                                            500g suikaloituja porkkanoita
                                                            2rkl hunajaa
                                                            2- 3rkl öljyä paistamiseen
                                                            tuoretta basilikaa silputtuna
                                                            ripaus kurkumaa
                                                            ripaus suolaa

Paistellaan porkkanat pannulla sopivan pehmeiksi, lisätään basilikat ja mausteet. Sopii lämpinänä lihan tai kanan lisukkeeksi ja kylmänä tsatsikin kanssa.

Ei kommentteja: